Geweldenaar!

Nadat hij ‘gewoon’ terug kwam, zag en ook overwon (bijna 2 maanden geleden), brengt mister Pete Philly een nieuwe track uit. Maar hij zal niet meteen met een volledig album komen heeft hij gezegd:Voorheen vertelde ik mijn verhaal in één keer. Nu neem ik iedereen steeds mee in een nieuw hoofdstuk. Op deze manier heb ik de kans om steeds een andere kant van mezelf te laten zien en hoop ik mensen te blijven verrassen.
Dat verrassen lukt al heel erg goed! Als je zijn voorgaande track ‘Come Together’ luistert of deze nieuwe ‘Favorite Song’ is het aan de ene kant heel logisch maar aan de andere kant heel anders!

Die ‘andere’ kant wil ik toch even eruit pakken!! Hij heeft deze gemaakt en geproduceerd met Melle Jutte, de oplettende volger kent die naam! Veelbelovend talent en hou hem in de gaten. Maar daarnaast is het echt een volle productie geworden met alles erop en eraan. Denk aan blazers (trompet, saxofoon en trombone), piano spel maar ook de andere kant zoals de keys, drums en bas. Vrolijkheid, dat spat er wel van af tijdens deze nieuwe plaat van Pete Philly! Verder is de flow als vanouds, de energie en de typische sound. Alles samenvattend is dat dus die logische kant. Pete kán niet teleurstellen, never!
Hij zal ook weer concerten gaan geven. Op 20 april in Bitterzoet te Amsterdam en een dag later, 21 april in Rotterdam en dan in BIRD. Nice!

Vorig artikelCanshaker Pi – Put A Record Out
Volgend artikelTriptides – All My Life

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in