Ready? GO!

Het is wel logisch dat PEER voorbij komt op CamielMusic. 1; het is een toffe band. 2; nieuw muziek. 3; vaker online gekomen. 4; afgelopen zondag nét geen plek op Sziget gewonnen. Over dat laatste even wat meer. Ze stonden afgelopen zondag in de finale bij 3FM om een plek op het Hongaarse festival Sziget te winnen. Met FFOOSS en Waltzburg was er een goede strijd en ging het gelijk op. Uiteindelijk heeft Waltzburg gewonnen maar alle drie hadden daar zeker niet misstaan!
Dat is dat, het draait nu om puntje 2: nieuwe muziek! Deze Zeeuwse band heeft een kleine transformatie ondergaan want ze hebben met Brian van Es een nieuwe bassist maar dat is geen enkel probleem. De mannen gaan door waar ze gebleven zijn: goede indierock maken!

‘You Can Count On Me To Let You Down’ is een hele mond vol hè?! Vond ik ook al! Maar als je dan hoort hoe snel dat gezongen wordt door Gijs… Lijkt het bijna alsof het niks is! Maar het nummer is ook lekker kort & krachtig. Lekker ritme op drums, de bas is goed te horen en het gitaarwerk is met veel rockallure gespeeld. Ook is het slim in elkaar gezet. Uiteraard geproduced door Huub Reijnders maar ook Peter Slager. Een combi die goed werkt zoals we merken. Ik blijf het best ongelooflijk vinden dat het nog steeds jonge gasten zijn maar ondertussen toch al wat jaartjes gas geven, alles eraan doen om vlieguren te maken en meer bekendheid te krijgen. Ik steun ze nu en waarschijnlijk nog veel vaker!

Ik hoef niet heel erg veel meer te zeggen… Behalve: PEER!!!!

Vorig artikelThe Asteroids Galaxy Tour – Surrender
Volgend artikelDiggy Dex & Kraantje Pappie – Allez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in