Toppers!

Deze nog altijd fucking jonge band uit Middelburg kwam bij mij in beeld omdat ze meededen afgelopen jaar aan de Popronde. Ik had ze echt heel erg graag geboekt maar er was destijds (niet echt) een locatie waar ik ze kon laten shinen. En gelukkig zijn ze gewoon lekker doorgegaan met spelen en alles want ondertussen hebben ze al leuke dingen achter hun bandnaam staan; voorprogramma van Jett Rebel en festivals zoals Concert At Sea & Vestrock. Oké… Festivals in de buurt maar hey, ze staan er wel!! Plus 2 voorprogramma’s in mei met Bløf. Chapeau!

Als je dit hoort is de kans héél erg groot dat je gewoonweg niet meer kan stilstaan. Het is energiek, catchy, swingend maar daarbij knalt het ook echt goed. PEER! bestaat uit vier gasten; Gijs Teuwsen op zang, Bas Boudens op bas, Renzo Rijn op drums en Jesper de Jonge knalt op zijn gitaar. Lekkere Britrock, indie invloeden.

Op 7 april komt een nieuwe EP uit die ‘Mad For It’ heet. Natuurlijk zal dit er ook weer voor gaan zorgen dat ze op festivals gaan spelen. Terecht.
Gewoon de tent, zaal of weet ik ook veel helemaal kapot spelen. Iedereen laten bewegen, dansen, springen of misschien wel moshen. Ik gun het ze van harte en heb ook het volste vertrouwen erin dat dat moet gaan lukken!

Vorig artikelJack and the Weatherman – Till The Sun Comes Up
Volgend artikelDawn Brothers – Vampire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in