Fenomeen!

Het was maart, eigenlijk veel eerder, toen hij met een nummer kwam. Daarvoor waren er al teasers gedropt om te laten weten dat Pax nog leefde. Dat nummer, ‘Call It Freedom’, was tevens bij velen meteen een schot in de roos. Vervolgens heeft hij in mei al zijn EP ‘Profitable Love’ gedropt en in december komt er alweer een opvolger. Deze wordt gepresenteerd op twee plekken: Simplon en Paradiso. Voor wie nog even zijn/haar hersenen aan het kraken is: ja, dat is die boomlange rapper van Kyteman..! Die ontzettende energieke, opvallende en steengoede rapper.

Maarrrrrr, bij een nieuwe EP hoort logischerwijs ook muziek. Dat heeft hij dus ook wederom gemaakt. Het heeft zeer zeker een andere invalshoek gekregen. Waar bijvoorbeeld ‘Call It Freedom’ want meer smooth in zich had, is deze meteen raak. Goede lines, zware tonen maar ook behoorlijk wat funk in zich. Net als de voorganger heeft Pax weer een duidelijk beschrijving bij deze gezet: “Imagine you’re 70 and still stuck in the same ghost town you grew up in. Imagine being able to travel back in time to tell your 12 year old self to get the hell out of there. See the world. Follow the dream. Fail, learn, risk it all while you can. Carpe the fuck out of this Diem. Start that business, have that baby, write that book.
Het is een nummer waar alles in zit. Uiteraard gezien de teksten maar ook het plaatje erom heen. Muzikaliteit zit er enorm in en het is een ware trip!

Let’s go!

Vorig artikelPsychedelic Porn Crumpets – Mundungus
Volgend artikelLouis Berry – Molly Malone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in