Interview Pauw - Mama's Pride 2015

Het is niet de eerste keer dat deze boys op mijn site verschijnen! Verslagen en een interview hebben de revue al gepasseerd maar nu zijn ze mijn Pick Of The Week. Dit is toch genieten!

PAUW is een band uit het oosten van het land, Twente en bestaat uit vier zeer getalenteerde gasten. Ik heb met ze gesproken op Mama’s Pride en daar lieten ze me duidelijk horen hoe ze de ’toekomst’ zagen. Ik moet zeggen, dat zie ik wel zitten. Ze zijn nuchter maar weten wel wat ze willen!
Nu komen ze met een nieuw nummer, Visions, en dat nummer zal komen te staan op hun eerste album! Dit album zal verschijnen medio oktober. De zanger, Brian Pots, zegt ‘dat het nummer gaat over dat je probeert het onmogelijke mogelijk te maken. Ik verwijs ook naar The Beatles met een knipoog naar ‘Lucy in the sky’, het zijn toch onze grote helden en die vereren we graag.’ Laten we ons daar maar eens aan vastbijten!

Het is zoals we gewend zijn van PAUW een dromerig, psychedelisch nummer waarin je kan verdwalen maar toch altijd op het goede pad komt. Net zoals de werkweek: je begint op de maandag maar komt altijd weer blij op een vrijdag terecht!

Vorig artikelElectric Light Orchestra – Don’t Bring Me Down
Volgend artikelMY BABY – Mary Morgan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in