Gewoon lekker catchy

De kans is heel groot dat je Paramore kent van de grote hits zoals ‘Brick By Boring Brick’, ‘Still Into You’ of anders wel ‘Ain’t It Fun’. De band rondom frontvrouw Hayley Williams heeft een flinke staat van dienst. Daarbij heeft Hayley zelf ook nog wat projectjes ernaast gedaan zoals ‘Airplanes’ met B.o.B. en ook ‘Bury It’ met CHVRCHES. Maar de band is terug. Ze komen met een nieuw album getiteld ‘After Laughter’ en ‘Told You So’ is een track daar van.

Waar Paramore eerder bekend stond om hun hele toffe rocksound is dat toch wel enigszins veranderd. Denk aan een meer indie geluid maar wel met een rauw randje. Het is catchy, energiek en natuurlijk opvallend vanwege zangere Hayley Williams.
Redelijk uptempo maar ook het rock gedeelte is fijn. Energiek riffje op de gitaar welke zonder twijfel lekker blijft hangen. Zoals gezegd, er komt een nieuw album uit en deze is over enkele dagen (12 mei) verkrijgbaar. Wel enigszins benieuwd wat dit Amerikaanse drietal verder heeft weten te bedenken! Het heeft toch zo’n 4 jaar geduurd voordat ze met iets nieuws kwamen. Het zal een mix worden. Nieuwe fans maar misschien dat mensen van het oude werk afhaken.

Anyway…. Tijd voor deze track. Vrolijkheid op de maandag; Pick Of The Week.

Vorig artikelMama’s Pride 2017, 13 & 14 mei.
Volgend artikelMY BABY – Cosmic Radio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in