Kennen we Papa Roach nog?

Ik denk dat merendeel van de personen Papa Roach nog wel kent. Ze hadden in 2000 een knaller van een hit met ‘Last Resort;”. Dat heeft er ook gewoonweg voor gezorgd dat ze wereldwijd bekend werden. Daarna, of het lag gewoon aan mij, werd het niet veel luidruchtiger rondom deze Amerikaanse band.
Maar het schijnt toch dat ze gewoon hun album hebben uitgebracht en hebben getourd. Moet je nagaan wat er mogelijk is als je één wereldhit scoort. Maar ik ga toch gewoon eens wat nieuws erin gooien.

Naar het schijnt is dit nummer al in februari uitgebracht maar enkele dagen geleden is de clip online gekomen. Frappant aangezien er ondertussen al meerdere tracks weer daarna zijn gedropt. Anyway… ‘HELP’ is onderdeel van het nieuwe album getiteld ‘Crooked Teeth’. Het is nog onbekend wanneer dit album zal worden uitgebracht maar aangezien er al behoorlijk wat singles zijn gedropt, verwacht ik niet dat dat nog heel lang zal duren!
‘HELP’ is eentje die wel kan blijven hangen evenals de clip. Gewoon lekker vol energie, lekkere schreeuwen maar ook wel weer gewoon met knallende drums en gitaren! Het zal niet zo’n joekel worden als ‘Last Resort’ maar Jacoby Shaddix en consorten wel weer in de spotlights….

Tijd om jullie maar eens te verrassen met Papa Roach!

Vorig artikelMY BABY – Cosmic Radio
Volgend artikelSoviet Grass – Romanov

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in