Hoppa! De aangekondigde single ‘Draw A Blank’ werd online geslingerd en daar keek ik wel naar uit. PACESHIFTERS werken al een hele poos om meer bekendheid te genereren en dat zal wel heel goed kunnen met hun nieuwe werk. Ze hebben in ieder geval genoeg promotie erin gegooid en nu is het een kwestie van goede reviews krijgen. Guess what? Daar ben ik voor 😉

PACESHIFTERS bestaat uit de gebroeders Seb en Paul Dokman en Jesper Albers. Seb ‘kende’ ik vanuit Sputnik9, Jesper vanuit Storksky. Nu was Paul Dokman gelukkig ook geen onbekende naam.

Maar het gaat uiteindelijk om de band en de muziek. In 2008 opgericht en in ein 2009 brachten ze voor het eerst werk uit. Er zijn ondertussen 3 albums uitgebracht en ze hebben op Zwarte Cross, Eurosonic en ook op Pinkpop gestaan. Tóch denk ik dat ze meer bekendheid moeten kunnen krijgen.

Zoals bekend staat PACESHIFTERS zeker bekend om hun knallende performance en even zo knallende muziek. Alternative noise rock. Dat allemaal laten ze ook zeker weten horen op deze nieuwe single. Een relatief rustig begin maar daarna gewoon gas geven! Bas, gitaar en drums. Heerlijk!!! Kort maar zeer zeker enorm krachtig. Binnen de 3 minuten klaar zijn. Top!

Hun album ‘Waiting to Derail’ zal op 3 maart uitkomen. Ik ben benieuwd!

Vorig artikelCraig David – Change My Love
Volgend artikelMilky Chance – Cocoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in