Meeslepend, blijvertje!

Ik hoorde ‘m ergens in de ochtend op StuBru en hij zat meteen in mijn hoofd. Deze nieuwe track van Ozark Henry.
Om eerlijk te zijn had ik nooit echt een connectie met zijn muziek. Maar nu ik deze track hoor is het wel even omgeslagen. Toch alles nog eens de kans geven.

Ozark Henry is geboren als Piet Goddaer. Al op zijn 6e kon hij noten lezen en werd muziek wel zijn favoriete bezigheid. Maar naast die muziek is ook gebleken dat hij hoogbegaafd is. Een duizendpoot. Dat blijkt eens te meer met zijn muziek. De verscheidenheid is immens. Hij heeft ondertussen al zo enorm veel albums uitgebracht en het verschil tussen de eerste en laatste is groot. Van avantgarde naar experimentele popmuziek naar mainstream op een Ozark Henry manier.
Maar wat altijd is gebleven is dat hij alles in eigen hand houdt: schrijven, componeren en produceren. De controle zorgt ervoor dat alles uiteindelijk zo precies op de plaat komt zoals hijzelf dat voor ogen heeft.

Nu is het tijd voor ‘Where’s The Love’. Op 31 maart heeft hij zijn album ‘Us’ uitgebracht en deze wordt gekenmerkt door een grotere aanwezigheid van elektronische geluiden. Dat is tevens te horen (en te zien in de clip hieronder) op deze track. Het is met recht een oorwurm. Geen twijfel mogelijk dat veel mensen deze fijn gaan vinden!

Vorig artikelOh Wonder – Ultralife
Volgend artikelMama’s Pride 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in