oscar and the wolf the game (Mobile)Lekker hoor! Even de week afsluiten met een nieuwe track van Oscar And The Wolf. Deze Belgische act is eigenlijk maar één persoon, namelijk Max Colombie. Hij is het brein en zorgt eigenlijk voor alles eromheen. De band staat hem bij tijdens optredens en zorgt ervoor dat alles nóg beter klinkt.

Maargoed, een nieuwe track dus! Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. De afgelopen tijd is Max heel erg hard bezig geweest in Los Angeles om daar te werken aan nieuwe muziek. Gelukkig hebben wij (muziekliefhebbers, fans, volgers…) een beetje kunnen meekrijgen wat voor een stijl het zou gaan worden. Uiteraard die bekende electronische sound maar ook ‘Pop-barok-glitch-hop’…. dat zegt ie in ieder geval zelf!
Maar het is niet 100% zeker of deze track ook op het komende album zal komen te staan… En wanneer dat album uitkomt? Ook dát is nog allemaal een vraagteken. Schijnbaar heeft deze Belgische vriend toch al heel wat nummers af maar wilt toch meer produceren.

Dit nummer is in ieder geval een heerlijke opmaat: dansbaar, donker, sexy maar ook een beetje ruw. Ik ben weer liefhebberrrrrr!

Oscar And The Wolf – The Game.

Vorig artikelCatfish and the Bottlemen – Twice
Volgend artikelAndy Grammer – Fresh Eyes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in