Oh hóé fijn!

De baas is terug. Max Colombie heeft eigenlijk behoorlijk onverwacht een track gedropt getiteld ‘So Real’. Het is hoe dan ook een voorproefje op het komende, tweede album.
We kennen Oscar And The Wolf natuurlijk van het eerste album wat onwerkelijk goed was. ‘Strange Entity’ is waarschijnlijk door zeer veel mensen helemaal grijs gedraaid. Daarbij waren de optredens ook belachelijk goed altijd. Hoe Max op het podium staat is een show op zich. Niet alleen vanwege de opvallende kleding maar ook hoe hij half in zijn eigen wereld los kan gaan. Daar is het ook de muziek voor: meeslepend, dromerig, sferisch en dat allemaal omvattend met te gekke elektronische klanken.

Dat geldt ook voor deze nieuwe track. Voor een echte radiohit zal het waarschijnlijk te lang zijn maar het is hoe dan ook wel weer een echte Oscar And The Wolf track. Het kabbelt voort, de stem van Max is weer onnavolgbaar goed en muzikaal gezien kan je er ook niet omheen. Drums, gitaarwerk en natuurlijk die elektronische stukken.
Door dat allemaal samen te pakken blijft die sexy en dreamy sound in leven. Het is geen seconde vervelend, juist alleen maar interessanter. Zeker als je de intro hebt gehad… Je bent oprecht aan het wachten op wat er nog meer gaat gebeuren. Ja… Ik ben blij!!

Check het! Helaas alleen nog op Spotify….

Vorig artikelThomas Azier – Gold
Volgend artikelDe Beste Saus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in