Nog even geduld….

Op 29 september zal het album uitkomen van Oscar And The Wolf met de titel ‘Infinity’ en Max Colombi kon het niet laten om toch nog wat nieuws de wereld in te slingeren! Dit is natuurlijk de opvolger van het zeer succesvolle album ‘Entity’ en het is zeer zeker ook de moeite waard. Tóch was het wennen. Waar de vorige track ‘Breathing’ een regelrechte kneiter was, heeft het toch eventjes geduurd voordat deze viel. Daarom ook nu (pas) op CamielMusic.

Het lijkt me vreemd als je nog nooit gehoord hebt van Oscar And The Wolf maar dat is altijd mogelijk. Max Colombi is de absolute leider en hij is ook een persoonlijkheid op zich. Vrij als een vogel op het podium, vaak in zijn eigen wereld en dansend in zijn hele eigen manier. Het eerste album, waar al eerder over gesproken, was een groot succes en heeft ook ervoor gezorgd dat hij sowieso in België niet meer stuk kan. In Nederland begint dit ook gestaag te lopen, het is hoe dan ook een fenomeen.
Maar ‘Runaway’ dus, het is echt wel even wennen. Iets rustiger in het begin ondanks dat het zeer zeker herkenbaar Oscar And The Wolf is. Het refrein is dansbaar zoals we wel gewend zijn maar blijft redelijk vlak. Dat vind ik even vreemd maar als hij dan toch na het refrein in tempo blijft doorgaan is het weer verfrissend en nieuw!
Naarmate de track langer duurt, wordt deze ook echt beter. Het blijft wat geheimzinnig en daardoor ook fijn om te luisteren. Kabbelend met wat extra geluiden. Kan dat? Ja! Oscar And The Wolf lukt dat.

Dus, een echte Must Listen! Misschien wel vaker dan je gewend bent.

https://www.youtube.com/watch?v=4OrJdD4ZQcA

Vorig artikelShaking Godspeed – Last Night On Earth
Volgend artikelWolf Alice – Heavenward

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in