Afgelopen donderdag was ik bij Orgel Vreten in De Nieuwe Nor te Heerlen. Wat was dat een magistrale show! De recensie ervan komt echt heel erg snel online, dat beloof ik. Een tipje van de sluier, niet alleen de tekst is van mij…!

De Pick Of The Week is vanzelfsprekend dan ook van deze boys. Even in het kort: Orgel Vreten, twee hammonds, Thijs Schrijnemakers & Darius Timmer, battle, passie, gedreven, melodieus.
Door zo gedreven bezig te zijn met een instrument, is het geweldig om dat ook live te zien. Daarbij swingt het ook, dus je blijft amper stil staan. Dat is toch ook perfect voor op een maandag?? Het nieuwe album, ‘Komrad’, is een goede afwisseling tussen de passie en de netheid van het hammond orgel. Wellicht moet je er een paar naar luisteren, maar ik weet 100% zeker dat dan het kwartje valt (spreekwoordelijk gezien).

Eigenlijk heeft het voor nu niet veel nut om verder veel te typen, het is meer luisteren naar de Pick Of The Week en dan nog even geduld hebben voor de recensie van het concert!

Vorig artikelThe Offspring – Self Esteem
Volgend artikelOrgel Vreten 2.0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in