Foto: Jens van der Velde

Jaja! Een bandje waar ik graag naar luister is terug! Het zijn de mannen van Orange Skyline. Het is nu zo’n twee jaar geleden dat ze meededen aan de Popronde en vanaf dat moment was het raak.
Meteen een interview gehad met de boys en ze daarna blijven volgen.
Het was het nummer ‘Rapture’ wat erin bleef hangen. De EP van hen heb ik grijs gedraaid, waarvoor dank! Later kwam een ander nummer uit getiteld ‘I Don’t Mind’. Ook zo’n fijne oorwurm. Catchy maar wel allemaal heel Brits, rocky, indie.

Tot nu dan! Dit nieuwe pareltje genaamd ‘Sound & Fury’ is toch behoorlijk anders. Gelukkig wilt anders niet zeggen slecht. Dus wees gerust. De heren hebben die Britse pop/rock sound ingeruild voor een meer indie/dansbaar geluid. Het is meer electronisch maar wel qua tempo blijft het lekker hoog. Hoge noten worden niet gevreesd en pakt goed uit. Het refrein is ook weer catchy en blijf goed hangen. Een rustig tussenstuk is prettig en zorgt ervoor dat niet alles zomaar voorbij vliegt.

Zoals te lezen valt is er wel het een en ander veranderd aan Orange Skyline. Misschien is het wennen maar bij mij was het wel meteen een track die goed zat. Ik hou gelukkig ook van een uptempo nummer waar toch wel iets eigen in zit. Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat dat Britse geluid eruit is maar de kans is groot dat dat een fase is!

Check de track! Doen! Fijn om de vrijdagavond mee te beginnen.

Vorig artikelDeWolff & Friends – Outta Step & Ill At Ease
Volgend artikelKeljet ft. Pretty Sister – Love At First Sight

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in