Zo fijn!

Met Orange Skyline heb ik gewoonweg een klik. Deze vier gasten (Stefan en Niels van der Wielen, Mart Atema & Simon Christiaanse red.) ken ik ‘al’ vanaf het redelijke begin. Destijds waren ze nog broekies, deden mee met de Popronde en hadden ook echt een heel andere stijl. Over de stijl kan ik heel eerlijk zijn: de echte Britpop wat ze toen speelden was top, heerlijk en ook anders dan anderen. Vervolgens is hun koers toch wel iets veranderd en zijn er meer elektronische invloeden bij gekomen. Dat was zeer zeker wennen maar uiteindelijk is het wel een sound wat bij deze Groningse boys past!

Vorig jaar hadden ze behoorlijk wat succes met de nummers ‘Sound & Fury’ en ‘Enemy’. Verder lekker veel gespeeld maar nu werd het dan in 2018 wel echt weer tijd voor nieuwe muziek. Net als het vorige werk is ook deze track geproduceerd met Oscar de Jong, wellicht bekend van Kraak & Smaak.
Ze hebben eigenlijk weer vanaf het 1e moment een goede flow te pakken. Uptempo, energiek, goede hoge klanken, kleine spanningsboog erin verwerkt en doorpakken! Daarbij pakt het ook goed in tekstuele zin. Of zoals frontman Stefan zelf zegt: ‘Een love song? Misschien wel, maar dan wel een die recht voor z’n raap is’.

Dus… Lekker catchy muziekje nodig? Luister Orange Skyline!

Vorig artikelFrankie And The Witch Fingers – Tea
Volgend artikelTen Years Today – Do Ya

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in