Soms kom je achter wat pareltjes door wild te klikken op sites. Op de 3voor12 luisterpaal stond Novack met een omschrijving van: Indiepop, van dromerig naar uitbundig, Utrecht, 2e album. Dat wekte interesse en daarom was de ‘play’ button de beste optie!

Het was werkelijk heerlijk! Klinkt misschien raar, heerlijk, maar het is echt zo. De muziek die je te horen krijgt is vertrouwd. Het woord vertrouwd moet echt positief geïnterpreteerd worden, deze CD klopt namelijk aan alle kanten. Een heerlijke stem en daarbij muzikale ondersteuning van onder meer een trompet, viool, drums en gitaren. Die muzikale ondersteuning maakt het namelijk compleet.

Luisterend naar de liedjes dwaal je ook lekker weg. Het is dromerig, meeslepend en soms heerlijk ineens uptempo! ‘Hundreds’ bijvoorbeeld heeft een opbouw waar je inkruipt en dan meteen weer gaat meedoen op het muzikale ritme dat later weer opduikt.
Het nummer erna, ‘By Surprise’ kan wel bekend klinken, dit is wel eens gedraaid op de radio, misschien wel identiek aan ‘Hundreds’ maar hier komt de trompet heerlijk tot z’n recht!
‘Getting Older’ is een meeslepend nummer waar je je eigen interpretatie toch wel z’n gang kan laten gaan. Prachtig. Luisterend naar het laatste nummer wat erop staat, kan je ook echt een eindsong noemen: ‘Never Before’, daar zit alles in qua muziek. Rust, snel, zacht, hard. Oftewel alles wat ook op de gehele CD te horen is. Super!

Die CD komt hoe dan ook in mijn kast te staan, heerlijke muziek en het steekt allemaal perfect in elkaar! TIP!

Vorig artikelKensington – Streets
Volgend artikelDémira – Indigo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in