BAM!

Nothing But Thieves is na een drukke periode van touren nog niet moe genoeg. Een half jaar geleden hebben ze hun laatste concert gespeeld en nu is het alweer tijd voor iets nieuws!
Deze Britse 5 koppige band zijn in 2012 gestart maar pas echt doorgebroken nadat ze hebben getekend bij het label RCA Records. In Nederland kennen we waarschijnlijk ze pas van dé hitsingle ‘Trip Switch’. Deze was enorm aanstekelijk maar ook vol energie. Iets waar de band ook voor staat. Net zoals nu….

De nieuwe single ‘Amsterdam’ is een knaller. Het is wel opvallend dat er echt veel bands zijn die een nummer naar Amsterdam vernoemen. Mooi voor zo’n kikkerlandje. Frontman Conor Mason zingt hier over eenzaamheid en dat mensen plots niets meer van zich laten horen. De tekst is: So I hit my head up against the wall, cause I don’t wanna be like that. I left my heart in Amsterdam, where I could dream and nights were long. Naar het schijnt raakte hij dat bepaalde gevoel kwijt tijdens een trip naar en in Amsterdam…. Vandaar!

Tijd om maar eens flink wakker te worden geschud en flink tekeer te gaan met Nothing But Thieves.
Ik vind het vet. En dat Amsterdam genoemd wordt is meegenomen, maar niet dat het juist daarom eentje is om speciaal te noemen. Muziek!!!

Vorig artikelNouveau Vélo – Day At Work
Volgend artikelOskamp – Mooierd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in