Broederstrijd.

Uiteraard kennen we de uiterst vermoeiende en steeds blijvende broederstrijd tussen de Gallagher’s. Natuurlijk waren het eerst collega’s bij Oasis en daarmee hebben ze ook zeer veel furore gemaakt. Maar destijds ging het ook al vaker mis. Vervolgens zijn ze beiden solo verder gegaan en dat heeft ze zeer zeker geen windeieren gelegd. Liam heeft vorige week zijn debuutalbum uitgebracht, Noel zal op 24 november met iets nieuws komen. Het derde album zal de titel ‘Who Built The Moon’ krijgen en hij heeft voor het eerst samengewerkt met de Britse DJ/producer David Holmes.

Maar ik hoef verder daar niet op in te gaan; het gaat nu alleen maar om dit nummer: ‘Holy Mountain’. Hier heeft hij samen met Paul Weller gewerkt. Paul zul je horen op het orgel. Het is een complete track: beginnende met blazers om vervolgens het nummer van heel veel energie te voorzien. Bombastisch kun je het ook wel noemen. Noel heeft een lekker ritme te pakken en het refrein is zeer zeker eentje die blijft hangen. Je kunt het eigenlijk ook geen rock meer noemen, het is poppy met een indie tintje. Maar het is wel hoe dan ook een track wat gewoon heel erg veel mensen vrolijk zal maken.

Dus heb je moeite met de start van de week of gewoon een humeurtje? Dan check deze van Noel Gallager’s High Flying Birds!

Vorig artikelJ. Bernardt – The Other Man
Volgend artikelDavid Benjamin – Lay Low (Accoustic)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in