Foto: Mitchell Giebels.

De bluesrockers van No Man’s Valley staan precies over één week in de Nieuwe Nor te Heerlen tijdens de opening van de expositie van fotograaf Mitchell Giebels. Dat is echt te gek! Muziek en fotografie is meestal een top combinatie.
Mitchell Giebels is een jonge fotograaf komende uit Beek en No Man’s Valley is een bevriende band van hem. 1 + 1 = 2. Dus wat is nu beter om het mooie werk van Mitchell te combineren met de fijne muziek van No Man’s Valley?!

Over naar de muziek! No Man’s Valley is een vijftal komende uit Horst en maken zoals al in de eerste zin zei: bluesrock. Maar dat is niet alles eigenlijk…. Je kan er ook een hele fijne psychedelische saus overheen gooien met een vleugje stoner. Het is donker, het grijpt je, het is herkenbaar!
Vorige week kwamen de mannen met groot nieuws. Ze hebben een contract getekend met Duitse label Nasoni Records. Op dit label zullen ze komende zomer hun debuutalbum gaan uitbrengen.
Het album zal ‘Time Travel’ gaan heten en zal sowieso in beperkte oplage (limited dus!) op vinyl uitgebracht worden. 300 stuks…. Dat is met recht een collectors item!

Het is wat dat betreft ook geen geheel nieuwe band… Ze timmeren hard aan de weg. Hebben al flink wat voorprogramma’s gedaan van bands maar ook meegedaan aan de Nu of Nooit wedstrijd om Pinkpop te openen. Daarbij hebben ze zich ingeschreven voor de Popronde, dus wie weet gaan ze vanaf september heel Nederland enthousiast maken met hun eigen sound!

Voor nu nog even een ‘oudje’ maar de kans is zeker aanwezig dat dit nummer ook op het album komt te staan! En dus volgende week, 31 maart, in de Nieuwe Nor bij de opening van de expositie van Mitchell Giebels.
Live. No Man’s Valley.

Vorig artikelCompact Disk Dummies – Holy Love
Volgend artikelThe Brahms – Belise

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in