Wat een klasse!

De heren van No Man’s Valley hebben zichzelf een vliegende start bezorgd. Nadat ze afgelopen jaar eerst een Voordekunst actie hebben gestart om ervoor te zorgen dat het mogelijk was om een nieuw album te maken, hebben ze vervolgens zeer overtuigend meegedaan aan de Popronde. Op de plekken waar ze speelden hebben ze hoe dan ook een visitekaartje afgegeven. Maar ondertussen werd het uiteraard wel tijd voor een volgende teaser, voor iets om de liefhebbers/fans/nieuwsgierigen warm te maken aangezien het album er toch bijna aan zit te komen! Nou, bij deze dan!

‘Eyeball’ is het nummer waar de vijf heren mee komen. Het is overigens niet het eerste wapenfeit want ‘Lies’ is ook al uitgebracht. Anyway! Jasper Hesselink op zang, Christian Keijsers op gitaar en backings, Rob Perree op basgitaar, Ruud van den Munchhof op orgel/toetsen en Dinand Claessen op drums beginnen met een lekkere zware basis. Typisch No Man’s Valley. Je voelt de psychedelische klanken maar dat ook gecombineerd met een bluesy saus. Natuurlijk fantastische muzikale ondersteuning van de volledige band. Het is opzwepend, het is spannend, het is energiek. Dat met de altijd duidelijke en heldere maar zware stem van Jasper is het een geheel. Ieder onderdeel hoor je ook ontzettend goed: of het nou de gitaar, bas, drums of toetsen zijn… Niemand wordt vergeten!
Een fantastische opmaat naar 22 maart want dan zullen ze hun album ‘Outside The Dream’ uitbrengen welke uiteraard ook nog eens hier de revue zal passeren!

Maar nu: ‘Eyeball’!

Vorig artikelNick Murphy – Sanity
Volgend artikelThe Wanderer – Sweet Surrender

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in