Wat een baas.

Voor diegene die eerst het nummer heeft gehoord en dan dit leest moet hebben gedacht… Fuck, dit komt me bekend voor! Voor diegene die gewoon een nummer wilt horen denkt, waar héb je het over?
Nou, ik heb het in ieder geval over Nick Murphy. Dat is zijn echte naam. Hij had hiervoor namelijk een andere naam, een artiestennaam: Chet Faker. Hopelijk gaan nu al wat belletjes rinkelen!
Chet Faker heeft een paar jaar geleden heel veel harten gestolen vanwege enkele geniale tracks maar sowieso was dat album echt master. Zijn cover van ‘No Diggity’ maar ook eigen tracks zoals ‘Talk is Cheap’, ‘1998’ en natuur;ijk ‘Gold’ waren top!!

Maar hij is niet meer de Chet Faker van weleer. Hij heeft zijn eigen naam gepakt en zo een nieuwe start gemaakt. Een heel poos terug heb ik het eens over een nummer van hem gehad maar nu heeft hij ook een hele EP uitgebracht. Deze EP heeft de titel ‘Missing Link’ gekregen. Daarop staat onder andere het nummer ‘Your Time’, eentje welke zéér verslavend werkt. Zonder dat ik de rest van de EP heb gehoord weet ik bijna al zeker dat dit een mijn favoriete tracks zal zijn van de komende tijd. Het heeft iets extra’s, iets speciaals. Het is zoals altijd die te gekke stem van Nick Murphy himself maar dan ook weer met de elektronische ondersteuning wat het nummer maakt wat het dus verslavend maakt.

Ik kan er gewoonweg niet omheen… Nick Murphy time!

Vorig artikelRadio Eliza – Give Me Attention
Volgend artikelGroove Garden Goes Miami Style

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in