HOE LEKKER?

Het is al eens gezegd maar wellicht moet ik het gewoon nog eens zeggen. Kennen we Chet Faker nog? MOOI! Dan vergeet een heel erg klein beetje die naam en onthou daarvoor in de plaats Nick Murphy. Natuurlijk weten we dat Chet Faker bekend is geworden door tracks zoals ‘Gold’, ‘Talk Is Cheap’ en ‘1998’. Maar aangezien Chet Faker zelf zegt dat hij zich voelt alsof hij een miljoen mensen in 1 is, was het voor hem nodig om een nieuwe, verse start te maken. Een tijd geleden heeft hij wel een nummer uitgebracht met de titel ‘Fear Less’ maar nu is hij dan toch echt ’terug’ met een nieuwe, hele goede track!

‘Medication’ voelt aan alsof het toch wel het oude werk is van Chet Faker. Het verslavende, het goede, het doordringende. De beats zitten goed in elkaar, de sound is strak maar tegelijkertijd ook heel vloeiend en dansbaar. Zoals het ook hoort bij hem. Lekkere synths, diepdringende stem en uiteraard melodieus. Hoor ik daar een soort gospel? Ja. Soul? Ja. Techno? Ja. Zoals je leest, het bevat het allemaal en het is ook allemaal goed en sterk.
Hij gaat ook lekker touren de komende tijd en komt echt overal terecht. Zijn naam is misschien niet helemaal bekend maar dat is juist mooi. Een nieuw begin maar met heel erg veel ervaring.

Genoeg verteld, druk maar op play!

Vorig artikelRhinorino – Another Cocktail
Volgend artikelWalden – Artefacts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in