Nadat ik in een eerder stadium de Nederlandse theme song voor de Olympische Spelen heb genoemd, dit was Ed Struijlaart, vervolgens de Britse inzending, dit was Jamie N Commons, is het vandaag het moment voor een Belgische inzending met een vleugje Amerika. Sowieso wel leuk om vandaag deze erin te gooien omdat vanavond de Olympische Spelen dus gaan starten, de opening in ieder geval.

Het gaat om de Belgische DJ Netsky die in een eerder stadium dit nummer al had uitgebracht. Die heb ik toevallig ook al genoemd op CamielMusic. Maar deze track is toch een tikkeltje anders. Het is een samenwerking met de hiphop man, met Macklemore. Het is toch wel te gek dat zo’n grote artiest als Macklemore wilt meewerken. Ik hoorde dat Netsky, die eigenlijk Boris Daenen heet, wel heel vereerd was om dit uit te voeren maar tegelijkertijd dat de twee heren elkaar eigenlijk nooit hebben gezien.

Knaller voor de Belgen op Olympische Spelen? Ik gun ze het van harte! Maar het nummer van Edje gaat over Gold, dus wij Nederlanders winnen sowieso 😉

Vorig artikelJack Garratt – Breathe Life
Volgend artikelThe Strumbellas – Spirits

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in