Goed plaatje hoor!

Misschien ietwat onbekend… Maar misschien ook wel weer bekend! Het gaat om Nana Adjoa wiens echte naam Nana Effah-Bekoe is. Ze heeft in menig band gespeeld; Janne Schra, Sue The Night & A Polaroid View. Ze is een multi-instrumentalist en maakt hele fijne, dromerige tracks vol soul! Maar vergeet ook zeer zeker niet wat electronische invloeden of anders wel interessante teksten die terug komen.
Naast die ervaring als bandlid zijnde heeft ze individueel ook al genoeg ervaring opgedaan! In 2014 stond ze in de finale van De Grote Prijs Van Nederland en vorig jaar deed ze mee aan de Popronde.

Maar het gaat nu allemaal niet daarover. Het gaat om de muziek van Nana Adjoa. Vorige week heeft namelijk haar single de primeur gehad om bij 3voor12 op 3FM bij Roosmarijn te worden gedraaid! Geen half werk.
Het is een hele fijne mooi, meeslepende track met hele fijne instrumentale gedeeltes erin, zeker richting het refrein. Doordringend! Natuurlijk geeft de stem van Nana ook veel diepte en gevoel. Ik proef wel degelijk ook wel wat invloeden terug van Janne Schra, de gevoeligheid in de mix van de muziek en stem. Sterk!
Ondertussen staat de EP getiteld ‘Down At The Root’ ook op het programma om uit te komen… Ik kan niet wachten!

Ik kijk wel uit naar meer…

Vorig artikelJebroer – Kind Van De Duivel
Volgend artikelQueens of the Stone Age – The Way You Used to Do

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in