Hersftachtig heerlijk.

Ik denk dat ik velen nu kennis laat maken met Nana Adjoa, en maar goed ook! Nana is een muzikante die ondertussen al op veel vlakken ervaring heeft opgedaan: bassiste bij Janne Schra en A Polaroid View maar het werd tijd voor iets eigens. Nana Effah-Bekoe, wat haar hele naam is, stond in 2014 al in de finale van de Grote Prijs van Nederland en reisde vorig jaar mee met de Popronde.
Dat allemaal heeft haar geen windeieren gelegd en in juni van dit jaar bracht ze de track ‘The Resolution’ uit. Die heeft het overal goed gedaan en zelfs ook in de States in de Spotify lijst maar ook op radiozender KCRW.

Het is nu ‘gewoon’ tijd voor een nieuwe track. ‘Carmen’ is echt een nummer wat je wel grijpt. Als je Nana in een soort genre zou plaatsen in dreampop het juiste en dat klopt dus ook helemaal bij dit nummer. Het ritme wat eigenlijk wel het gehele nummer blijft klinken is hypnotiserend goed. Ook de rust van haar stem is zeer prettig. Je zult in de bijna 4 minuten durende track niet worden afgeleid omdat je zo diep in dat nummer zit. Het is echt mooi, puur, subtiel. Het zal overigens ook tegelijkertijd het openingsnummer zijn van het nog komende album. Dat is wel iets om naar uit te kijken! Hoe dan ook.

Donkere dagen, Nana Adjoa erbij en je zult het hoe dan ook overleven. Top!

Vorig artikelPoppodium Volt, wat te doen?
Volgend artikelZiggy Splynt – Carcas Feeder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in