Er was maar 1 mogelijkheid….

Afgelopen vrijdag om 12.00u was het moment daar: een gloedjenieuwe track van Nachtschade!
WAAAYOOO!

De heren van Nachtschade uit Amsterdam hebben zichzelf afgelopen jaar meer op de kaart gezet dan ooit tevoren. Door mee te doen aan de Popronde zijn ze A; bekender geworden, B; beter geworden, C; heeft het gezorgd voor meer inspiratie bij de band zelf en D; komt er 2 april nieuw werk uit!
Nachtschade bestaat uit vier toppers: Bram van den Brekel, Maarten Stok, Reid Steenhuis & Guy Pek. Hun zeer energieke, pyschedelische en sleazy sound valt gewoonweg niet te negeren. Ook live is het een bezoekje waard. Meer dan waard!

Zoals gezegd, er komt heel snel nieuw werk. Met nieuw werk bedoel ik dus het album! Nadat ze eerder al 2 EP’s eruit hebben gegooid werd het nu tijd voor een geheel album. Het album zal ‘Maskerade’ gaan heten.
Natuurlijk zal ook dit nummer erop komen te staan. ‘The Fool’ begint een beetje geheimzinnig met een donker drumgeluid maar vervolgens komt er alles bij. Gitaar, bas en natuurlijk de toetsen. Lekker energiek en catchy tegelijkertijd. Maar totaal niet afgezaagd of iets. Dit is een track wat zich met de seconde meer en meer ontwikkeld en eigenlijk mag ie niet na 3:27 minuut stoppen. Lekker solootje tussendoor… Ik zuig het op als een spons!
HEERLIJKE PICK OF THE WEEK.

Foto: Jonny Ladeur

Vorig artikelDawn Brothers – Vampire
Volgend artikelKasabian – You’re In Love With a Psycho

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in