They are back!

Oke, het is wel een beetje verrassend maar ook weer niet. Wat? De comeback van N.E.R.D. Er waren al enkele geruchten dat ze eventueel met een nieuw album zouden komen en dat ze ook wellicht wel eens op de festivals komende zomer zouden gaan shinen. Ondertussen zijn die geruchten uiteraard alleen maar versterkt omdat er gisteren een track uit is gebracht! Voor wie geen idee heeft wie N.E.R.D. is, even een korte opfriscursus. N.E.R.D. is een afkorting voor No One Ever Really Dies en bestaat uit Pharrel Williams, Chad Hugo & Sheldon Haley. Eerste 2 genoemde zijn de oprichters en Sheldon is er later bijgekomen. Bekende hits zijn ‘Lapdance’, ‘Rockstar’ en uiteraard ‘She Wants To Move’. Sinds 2010 is er eigenlijk niet veel meer gebeurd….. Tot nu!

‘Lemon’ is daar! Een samenwerking met zeker niet de minste artieste op dit moment: Rihanna. Wel meteen gezegd hebbende, het eerste gedeelte is wel het vetste. Dat duurt maximaal 35 seconden. Vervolgens is het tijd voor Rihanna, ze doet een lekker stuk rappen, de beat is zoals altijd super van N.E.R.D. en het is weer vernieuwend in deze tijd! Toch moet ik zeggen, nadat Pharrel en Rihanna klaar zijn valt de intensiteit iets weg en kabbelt het nummer door zonder dat het echt spannend is of nog wordt.
Desondanks mogen we blij zijn dat N.E.R.D. weer een teken van leven toont en ook zeer zeker een gedeelte van de track laat horen niet heel erg veranderd te zijn. Wellicht krijgen we weer zo’n kneiter van een hit zoals ‘Lapdance’ of ‘She Wants To Move’. Ik teken ervoor!

Even losgaan, voor eventjes, op ‘Lemon’.

Vorig artikelThe Curious Incident – Got Ya
Volgend artikelAfterpartees – Life Is Easy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in