Vette samenwerking!

Het album van N.E.R.D. is net uitgebracht en daarop staan te gekke samenwerkingen. Dat was al duidelijk. Denk dan aan Rihanna, welke ook al op CamielMusic heeft gestaan, en ook aan Ed Sheeran of Future.
Uiteraard bestaat uit N.E.R.D. uit Pharrel Williams, Chad Hugo & Sheldon Haley. Deze drie heren hebben een hele rits aan hits gehad, even stilgelegen maar nu gewoon keihard terug! Het album heeft de titel ‘No One Ever Really Dies’ gekregen, dezelfde uitleg als hun bandnaam.

Nu dus een samenwerking met de baas van de hiphop op dit moment: Kendrick Lamar. Het is wel een track met een politiek geladen randje en dat maakt het wel apart dat Kendrik hieraan meedoet. Frank Ocean zorgt overigens voor de intro en die is al master. Maar even terug naar het onderwerp: Keith Lamont Scott was een Afro-Amerikaan die vorig jaar in North Carolina werd doodgeschoten door een politie-agent, in een filmpje welke zijn vrouw maakte, hoorde je haar heel duidelijk de titel van dit nummer roepen: Don’t do it, Don’t don’t do it!
Maar nu dan de track zelf: typisch, duidelijk en goed. Redelijk ontspannen begin maar daarna komt alles voorbij! Hiphop, funk, rock. Maakt niet uit wat, het is gewoon goed. Maar die boodschap is duidelijk en herkenbaar.
Kendrick is Kendrick: eigentijds, hard en een baas.
Ik neem ondertussen aan dat je de track gewoon wilt checken. Dat mag.

Klaar? Play!

 

Vorig artikelMY BABY – Luminate
Volgend artikelBØRNS – I Don’t Want U Back

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in