Lekkere mix!

Ik herinner mij My Blue Van nog van een editie van de Popronde. Helaas had ik destijds toen slecht nieuws voor ze… De locatie waar ik de band had geboekt moest afzeggen vanwege klagende buren. Dat was natuurlijk een enorme domper. Voor alle drie de partijen mijns inziens. Maar ik ben de naam daardoor nooit vergeten dus het bevalt me ook enorm dat er nieuwe muziek is.
Het is een drietal bestaande uit Bas Beenackers op zang en gitaar, Johan van Bussel op basgitaar en Dennis Wechgelaar is de drummer. Je kan niet echt zeggen dat het heren zijn die nu pas beginnen. Ze hebben al heel wat ervaring en over een kleine maand komt ook hun alweer derde album uit! Deze zal de titel ‘ROBOT’ gaan krijgen.

My Blue Van houdt van lekkere bluesrock met een soulvol tintje eraan. Het is echt een mix van stijlen waar alles wordt versterkt! Dat is ook te horen op deze nieuwe track van de Utrechtse band. Op een of andere manier is het na de eerste keer al enorm verslavend. Dat heeft te maken met het ritme maar ook met de steeds fijne uithaal van Bas. Het is swingend, warm, krachtig. Wat dat betreft dus ook perfect voor de zomer en dus een opwarmer voor de volledige plaat. Zoals gezegd, hij is verslavend en heeft hier al heel wat keren op repeat gestaan. Wedden dat dat ook bij jullie gaat gebeuren?
Daarbij is de clip ook wel interessant, ietwat vaag maar ook dat zorgt ervoor dat je wilt blijven kijken. Het doet geen afbraak aan het nummer. Iets wat toch van belang is want de muziek is waar het om draait!

Hoppa! Time for some music. Enjoy My Blue Van.

Vorig artikelSteven Wilson – Refuge
Volgend artikelTriggerfinger – Colossus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in