MY BABY

Ooooohw yeah. Ik hoorde ze vanmorgen bij 3FM, bij Domien Verschuuren en dacht…. Daar ga ik over schrijven! Ze verdienen het ook weer. Ik heb al uitvoerig over hun magistrale concert in Poppodium Volt geschreven (klik HIER om dat nog een te lezen…) en vandaag zijn ze mijn Must Listen: MY BABY!

Het is niet zo dat ik weer eens dacht, ohja My Baby is er ook nog… Neen! De CD, Shamanaid. wordt nog volop gedraaid. Ik ben er ook echt fan van. Dit is muziek waar je in kunt weg dwalen, dagdromen, een hysterische trip krijgen (zonder drugs) maar bovenal is dit muziek met heel veel kwaliteit!
MY BABY vind ik uniek. Natuurlijk heeft het meerdere invloeden zoals de zompige blues sound, de funky aspecten en duidelijke voodoo (zeker in live shows) maar bovenal is het eigen! Ik ken ook absoluut geen andere band met dit geluid.

Het nummer ‘Mary Morgan’ is mijn favoriet van de CD ‘Shamanaid’. Waarom? Ik word erin opgezogen, het heeft een perfecte opbouw, je wordt erin meegenomen, het refrein wordt alsmaar intenser en harder… en als het nummer afgelopen is word ik keihard op de grond gedropt en dan bedenk ik me: WOW dit is goed!!!
Dit moet iedereen toch enthousiast maken???

Vorig artikelPAUW – Visions
Volgend artikelVierdaagse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in