mura-masaTja…. Soms gaat er een belletje, soms een wekker, soms valt een kwartje. Denk nu alles tegelijk. Dat is deze heb gemist zeg! Ongelooflijk.
Misschien onwennig voor op CamielMusic maar gelukkig zijn jullie wel iets gewend…

Het gaat om Mura Masa. Dit is een Britse producer die al eerder echt een hele vette track heeft gemaakt, dat was ‘What If I Go?’. Toch kon je eigenlijk ook niet om het nummer ‘Firefly’ heen, dit was met Nao.
Mocht je onbekend zijn met beide nummers… Toch checken want je gaat ervan houden, no doubt.

Maar Mura Musa dus. Dit jonge broekie, nog steeds, 21 jaar jong heet eigenlijk Alex Crossan. Het is een multi talent. Producer, schrijver maar ook zelf handig in musiceren! In 2014 begon hij een beetje met het droppen van muziek en ook een mixtape. In 2015 kwam dan daadwerkelijk zijn eerste EP uit. Daarop stond al de track ‘Lovesick’. Ondanks dat het destijds al een gruwelijk goed nummer was, ook in cijfers uitgedrukt want deze kwam op #1 in Engeland en Amerika in de ‘Viral Charts’ van Spotify, is dat dus niet genoeg geweest voor deze topper.

Het werd tijd voor een remix. Deze heeft hij gemaakt met A$AP Rocky. Ook zo’n multi talent komende uit Harlem, USA. Deze rapper maakt de track wel weer net iets vetter, harder, fijner. Zonder de samenwerking van A$AP Rocky was het volgens Mura Masa al duidelijk dat het een nummer was dat ging over seks. Maar met hem is er wel iets bij gekomen!

Conclusie:
– een nummer hoeft niet altijd af te zijn.
– het kan altijd vetter.
– ga Mura Masa checken.
– er zijn veel multi talenten en kan allerlei stijlen hebben!

Vorig artikelJake Bugg – Put Out The Fire
Volgend artikelWOOT – Forever 27

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in