Mumford & Sons is back!

Mumford & Sons Wilder Mind

Gisteren kwam er veel nieuws naar buiten over Mumford & Sons. Daarom wil ik gewoon even een update geven omdat het ook zo’n te gekke band is. Dan heb ik tenminste een ‘excuus’ om ook weer eens een nummer te droppen van hun!

  1. Een aankondiging dat de heren op Rock Werchter zullen staan dit jaar. Ze zullen spelen op de de tweede dag, de vrijdag de 26e juni. Het is niet de eerste keer dat de mannen daar spelen, het is een wederzien na hun optreden in 2012 op de weide in Werchter!
  2. Niet alleen onze Belgische vrienden krijgen bezoek van de heren uit Engeland. Marcus Mumford en zijn vrienden komen ook gewoon naar Nederland. Nee, niet op Pinkpop of anders Lowlands… Maar ze zullen een groots concert op het Goffertpark gaan headlinen!
    Zaterdag 4 juli is deze heuglijke dag. Er zal niet alleen Mumford & Sons spelen maar ook wat supportacts. Wetende dat dit ook meestal wat namen van faam zijn, maakt het dit samen erg aantrekkelijk!
  3. Last but not least: er komt een nieuwe plaat aan!! De release van dit derde album van de heren zal 4 mei zijn en heeft de titel: Wilder Mind. Het zal wellicht anders gaan klinken dan we allemaal gewend zijn. Waarschijnlijk iets harder, geen banjo of kickdrum. Het is een ontwikkeling volgens hunzelf, geen uitgangspunt. Het schrijven is niet veranderd maar ze hadden duidelijk het gevoel niet hetzelfde te willen maken. AFWACHTEN!

Mumford & Sons NijmegenDus, conclusie; veel nieuws maar nog geen concrete muziek! Daarom moeten we het maar doen met een ‘oudje’. Een moeilijke keus omdat ik het eigenlijk allemaal stuk voor stuk te gekke nummers vind!
De keus is gevallen op:

Mumford & Sons – Love Of The Light.

Vorig artikelJett Rebel – Sunshine
Volgend artikelTropics – Rapture

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in