Funk tot en met!

Kennen we Bombay Bicycle Club nog? Mooi zo. Zoals wellicht bekend bestaat deze band niet meer. Ze zijn medio 2016 uit elkaar gegaan en de bandleden hebben afzonderlijk van elkaar al nieuwe projecten opgestart. De bassist Ed Nash heeft al zelf op Werchter gestaan maar Mr Jukes is juist van de vroegere frontman; Jack Steadman.
Hij gooit er ook onmiddellijk een album in getiteld ‘God First’. Daarop staan heel wat samenwerkingen met toffe solisten waaronder Lianna La Havas, De La Soul en last but not least Charles Bradley.

Over die laatste gaan we het nu hebben. Allereerst is het gewoonweg super om de stem van Charles Bradley weer te horen. Hij kreeg vorig jaar te horen dat hij een tumor in de maag had. Desondanks is er ook weer aangekondigd dat hij ‘gewoon’ weer op het podium zal staan dit jaar! Het is allemaal succesvol verlopen dus kan hij weer lekker doen waar hij enorm goed in is: zingen! Met zijn geweldige stem zorgt hij ervoor dat deze track geweldig funky is. Samen met de blazers die overal doorheen schallen is het genieten geblazen.
Maar om te zeggen dat je hier ook nog iets van die indie rock van Bombay Bicycle Club hoort is ook weer overdreven. Gewoon iets nieuws dus! Ik kan er naar blijven luisteren.

Een regelrechte Must Listen hoor!

Vorig artikelYellow Pearl – Temptation
Volgend artikelKYLE ft. Lil Yachty – iSpy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in