Hoor ik nu kerstbelletjes?

Moon Duo is een uit San Francisco komend duo welke zwaar voelende psychedelische rockmuziek maakt. Gewapend met een berg effectpedalen vervormt gitarist en zanger Ripley Johnson bijna elk geluid welke uit zijn instrument komt. De stuwende percussie wordt uitgevoerd door Sanae Yamada.

Qua muzikaliteit betreft gooien ze er veel uit de laatste tijd… Vorig jaar kwam ‘Shadow Of The Sun’ uit en in februari al kwam de opvolger ‘Occult Architecture Vol. 1’. Natuurlijk is het logisch dat er ook een volume 2 komt!
Daarop staat dus ook deze track, ‘Sevens’. Maar ik zei het al in mijn header… Hoor ik nu kerstbelletjes? Ik weet het nog steeds niet of Sanae daar mee bezig is maar wat ik wel weet is dat deze track mij wel trekt.
Een mix van psychedelica en spacey rock maar tussendoor ook een fijne uitschieter op gitaar door Ripley. Het zweeft wat door allemaal maar het is niet vervelend te noemen. Plus het feit dat ook Sanae haar duit in het zakje doet door haar stem goed te laten horen.

Op 5 mei komt dus ‘Occult Architecture Vol. 2’ uit en dat zal zeker weer een album worden waar menig muziekliefhebber vaak naar zal luisteren. No nonsense, goede muziek. Misschien in een lichte trip komen… Why not?

Vorig artikelKendrick Lamar – The Heat Part4
Volgend artikelWouter Mol – Ran Away From Distance

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in