moke

Moke is terug! Na een afwezigheid van ruim 1,5 jaar hebben ze een nieuw nummer uitgebracht! Het is helaas zonder gitarist Phil Tilli die de band verliet maar de rest is samen gebleven en komen dus met een zeer goed nummer.

Moke is een Nederlandse band die ondertussen al vanaf 2007 aan de weg werkt. Het is het album Shorland dat zorgt voor de doorbraak. Nummers zoals ‘Last Chance’, ‘Here Comes The Summer’ en ‘This Plan’ werden veel gedraaide nummers. In 2009 kwam de plaat ‘The Long & Dangerous Sea’ en drie jaar later ‘Collider’. Hierop stond het goede nummer ‘Burning The Ground.
Verder hebben ze veel kunnen touren en op veel mooie plekken gestaan. Denk aan Pinkpop, Lowlands, voorprogramma van Paul Weller in London. Maar ook hebben vele nummers het goed gedaan als tune op TV. Ook hebben ze een theatertour gehad met prachtige nummers erin!

Maar nu zijn ze terug! Het is een écht Moke nummer maar toch met iets anders. Natuurlijk, een gitaar minder maar de sound is hetzelfde. Tóch heeft het juist iets commercieels dat totaal niet vervelend is. Het refreintje is enorm catchy maar ook zo ‘normaal’. Ik ben heel blij met hun terugkomst!

Check het:

Vorig artikelMitch Josten – Southern Breeze
Volgend artikelULTIMATE Song van Rico Meijers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in