Guess who’s back?

Deze had ik niet meteen zien of horen aankomen. Moby komt out of the blue terug met een nieuwe track. Ik ken Moby toch al heel erg lang en grote hits zijn ‘Porcelain’, ‘Lift Me Up’ en ‘Why Does My Heart Feel So Bad?’. Met deze muziek was hij wellicht wel een van de grote bazen die aan het begin stonden van de dance/elektro muziek. Hij zal dus ook nog met een nieuw album gaan komen… Zijn 15e! Deze heeft de titel ‘Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt’ gekregen en zal op 2 maart 2018 uitkomen.

‘Like A Motherless Child’ heeft weldegelijk een andere lading dan de bovengenoemde hits maar het is gewoonweg zo dat je wel meteen hoort dat het Moby is. De baslijn die je als eerste hoort is wel weer heel magistraal. Daarbij heeft hij hulp gekregen van soulzangeres ‘Raquel Rodriguez’ en dit maakt het zo wel extra speciaal en misschien wel mysterieus tegelijk. Dus dan krijg je nog de vraag… is dit een comeback waar je blij mee mag zijn? waar de sound goed is? Dan is het antwoord heel erg duidelijk: Ja.
Je waant je meteen in die ‘oude’ vibe, je waant je in een auto in het holst van de nacht, je waant je in een club waar je helemaal in de muziek op gaat (van Moby uiteraard).

Veel luisterplezier. Moet lukken!

Vorig artikelPopronde Throwback: Levi Vis (Dawn Brothers)
Volgend artikelMY BABY – Luminate

1 REACTIE

  1. Weer een heerlijk relaxt nummer om van te genieten! Wist niet, dat hij nog actief was, maar geen sleet van zijn stijl. Ben benieuwd naar zijn album!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in