Op vrijdag 10 maart heeft Mitchell Giebels zijn alweer 2e expositie! Nadat hij de Nieuwe Nor een mooie plek kreeg bij binnenkomst en in het café om zijn werk tentoon te stellen is nu het Gemeentehuis in Beek de plaats van bestemming.
Mitchell Giebels is nog jong maar weet precies wat hij wil. In 2013 kocht hij zijn eerste camera en sindsdien ging het snel. Voor bladen zoals Lust For Life en OOR fotograferen maar ook bijvoorbeeld voor 3FM op Solar Weekend aan de slag gaan. Ondertussen is hij als stagiair werkzaam bij de krant, Dagblad de Limburger.
Ondertussen heb ik al vaker met Mitchell een concertje bezocht en wat ik aan hem merk is zijn drive, zijn must en sowieso enorme zelfkritische oog. Daarbij heeft hij best wel ‘schijt aan alles’. Als iets misschien niet mag doet hij het gewoon. Alles voor die foto of het contact leggen met een band.
Voornamelijk kijkende naar dat laatste heb ik wel wat geleerd. Als je iets wilt in de muziekwereld moet je durven, moet je doen, moet je stappen zetten.

Nogmaals, hij is nog jong. En als je dan namen zoals Paul McCartney, Elton John, Editors, Bruce Springsteen en Coldplay hebt weten vast te leggen is dat niet bepaald slecht!
Maar hij ook een oog voor de nog onbekendere bands. Hij heeft portretfoto’s gemaakt voor No Man’s Valley en ook Cymbaline. En ja, goed opgelet. Die laatste naam staat ook in de titel!
Cymbaline zal op de opening, 10 maart dus, gaan spelen. Deze van oorsprong Nijmeegse band is ondertussen al zo’n 3 jaar aan het werk maar dat was destijds nog zonder eigenlijk compleet te zijn. 3 bandleden, gitaristen Jeroen Rondeel en Maurits Tankink &  bassist Ferry Wetzels begonnen stiekem zonder verwachtingen en jamden erop los. Dat beviel zo goed dat ze nog verder zochten naar een drummer en toetsenist. Dit werden Léon Masselink en Ruben van der Heijden.Sindsdien kwam het geheel op gang. Hun bandnaam komt voort uit een track van Pink Floyd en de muzikale voorkeur is vanuit de jaren ’60/’70 en dan een psychedelische sound. Maar ook de hedendaagse bands mogen er zijn zoals Tame Impala en Allah-Las.
Nu dat er weer lekker veel muziek is, zullen ze ook weer meer gaan spelen. Waaronder dat ze Mitchell gaan ondersteunen. Zonder muziek geen foto’s he!!!!

Dus komt allen, 10 maart in het Gemeentehuis in Beek. Prachtige foto’s én steengoede muziek. Check hier de poster.

https://www.youtube.com/watch?v=eljSUqm7ucg

Vorig artikelLouis Berry – She Wants Me
Volgend artikelverborgenBende – Allemaal Leuk en Aardig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in