Wat een verrassing zeg! Iets nieuws van Mister and Mississippi!

Het is echt een hele poos stil geweest rondom deze band tot gisteren…. Er is een nieuwe track gedropt getiteld ‘HAL9000′ en die klinkt zeer zeker wat anders dan dat we wellicht gewend zijn van het viertal.
Maar wat ook opvalt is dat er naast een aftelklok voordat de single werd gedropt én dan het nieuwe nummers zelf niets anders meer op Facebook staat. Geen oude berichten, meldingen of foto’s (zelfs geen profielfoto)! Dat is wel opvallend. Alsof ze hun ‘oude’ identiteit willen wissen….

Maar ik ga toch verder over de muziek babbelen. HAL9000 is zoals gezegd al heel anders dan we gewend zijn van Maxime Barlag en haar kompanen. Toen ik het nummer beluisterde was ik mij ook oprecht aan het afvragen of dit wel Maxime haar stem was! Naderhand las ik dat ik niet de enige was die dit zich afvroeg.
Waar Mister and Mississippi bekend stond om hun prachtige meeslepende pop/folk muziek is er nu toch het een en ander veranderd. Ik zeg absoluut niet dat ik het slecht vind, integendeel. Ik vind de muziek echt heel tof inelkaar gezet maar het ‘probleem’ is dat ik het gewoonweg niet kan linken aan hen!

Maargoed, dát zijn mijn gedachtes… Uiteindelijk gaat het om de muziek en we zullen er uiteindelijk ook achter komen hoe de toekomst van Mister and Mississippi uit gaat zien!
Bij mij zijn ze echt keihard binnen gekomen door die prachtige single ‘Northern Sky’ en daarna blijven hangen. Nu is het even afwachten!

Vorig artikelPopronde Throwback: David Benjamin
Volgend artikelAmber Run – No Answers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in