Easy listening

De ster van Milo Meskens is rijzende. In België welteverstaan, hier in Nederland zullen niet veel mensen ‘die ken ik’ zeggen als je zijn naam noemt. Daar moet maar eens wat verandering in komen mijns inziens. Afgelopen jaar heeft iedereen kennis kunnen maken met deze jonge, rustige en sympathieke Belg. Hij brak keihard door met oa ‘Twenty One’, deze werd HotShot bij Studio Brussel. Nu staan in 2018 al genoeg hoogtepunten op zijn programma zonder dat deze al hebben plaats gevonden: optreden in de AB te Brussel en het uitbrengen van een album, dit zal op 30 maart gebeuren. Uiteraard staat deze track, ‘Stone Cold Liar’ ook daar op.

Easy Listening noem ik het. Het is ontspannend, het is daarbij ook catchy maar ook slim in elkaar gezet. Simpel gitaargeluid, opbouwend sterk en goede samenzang. Het refrein blijft daarbij meteen hangen wat een schot in de roos is! Swingend is het zeer zeker wel te noemen en richting het einde wordt de spanning fijn opgebouwd, iets wat live waarschijnlijk nog beter zal werken wanneer iedereen mee zal gaan zingen.
Milo Meskens heeft goud in handen. Het zijn slimme, fijne tracks. Hij heeft een heel vertrouwde en goede stem. Heeft een goede band om zich heen waardoor het allemaal nóg beter klinkt. Niet voor niets dat deze jongeman ook hier in Nederland stappen moet gaan zetten!

Luister lekker naar Milo Meskens!

Vorig artikelJohan – About Time
Volgend artikelBirth Of Joy – Hyper Focus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in