Natuurlijk. Natuurlijk kennen we Milky Chance nog van die enorme, mega, joekel van een hit. ‘Stolen Dance’. Dit nummer was in 2013 en 2014 eigenlijk nergens te negeren.
Het werd zelfs zo erg, bij mij tenminste, dat ik het niet meer kon ofwel wilde horen!

Maar wat velen waarschijnlijk niet weten is dat Milky Chance van Duitse kom af is! Het is een duo bestaande uit  DJ, Philipp Dausch en zanger-gitarist Clemens Rehbein. Voornamelijk Clemens is diegene wie in beeld is en natuurlijk te horen. Het staat allemaal bol van folk invloeden in combinatie met die electronische samples plus ook reggae.

Eerlijk is eerlijk, na die wereldhit heb ik niet veel meer gehoord van deze Duitse vrienden. Desondanks hebben ze zeer zeker nog muziek uitgebracht maar dat heeft niet zoveel gebracht, hier in Nederland.
Maar ik heb nu ‘Cocoon’ gevonden en ik kan al meteen melden, het is echt een oorwurm!! Het laidback geluid, de herkenbare stem van Clemens en het ritme wat erin zit maakt dit wel een hele fijne track.
Ondanks dat het absoluut geen zomer (meer) is, is dit wel een nummer wat het juist nu heel fijn maakt om eraan terug te denken!

Milky Chance dus. Zonder Stolen Dance.

Vorig artikelPACESHIFTERS – Draw A Blank
Volgend artikelZwart Licht – Vanaf Nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in