Altijd sterk!

Miles Kane werkt eigenlijk altijd wel op 3 fronten. Of in ieder geval op 2. Hij was eerst de grote gangmaker van The Rascals. Ook is hij natuurlijk heel erg bekend als andere hoofdpersoon naast Alex Turner: The Last Shadow Puppets. Met die samenstelling hebben ze een groot succes gehad met het album ‘Everything You’ve Come To Expect‘. Nu mag ik uiteraard ook niet zijn eigen solo werk vergeten, dus komen we bij #3! Ik kan nog steeds het nummer ‘Better Than That’ heel erg vaak blijven luisteren. Maar nu is het weer tijd voor solo werk aangezien zijn vriend Alex Turner met de Arctic Monkeys ook snel met nieuw materiaal komt.

Het is sowieso altijd goede Britpop/rock wat deze gast brengt. Nu mogen we luisteren naar ‘Loaded’ en we gaan weer meer richting de pop kant. Het is wat zweverig soms maar het is wel lekker om naar te luisteren. De stem van Miles heeft iets rauws waardoor het automatisch wel interessant is. Het doet me heel erg denken aan zijn project, aan zijn The Last Shadow Puppets. Er zit genoeg muzikaliteit in wat ook goed uitgevoerd is zoals het riffje of het uithalen. Maar toch een klein minpunt, het blijft misschien wel wat vlak.
Dus plussen en een minnetje en als je dan de balans opmaakt, is het wel een nummer waar je fijn naar kunt luisteren! Ik hoop wel meteen op wat meer knallends bij het gehele album of misschien wel al de volgende track.Dat album zal overigens op 8 juni uitkomen.

Klaar voor iets goeds? Mooi. Check Miles Kane!

Vorig artikelWaltzburg – Neon
Volgend artikelSoulwax – Essential Four

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in