Supergroepppppp!

Hoppakee. Ik kwam er echt per toeval achter. Had ook geen idee wat ik kon verwachten! Maar als er leden van The Black Angels en The Horrors in zitten, moet het eigenlijk wel al goed zijn. Maar aan de andere kant…. Supergroepen vallen zó vaak tegen. Anyway. Het gaat hier om MIEN.
Vier man sterk en het draait allemaal om: John-Mark Lapham van The Earlies, Rishi Dhir van Elephant Stone, Tom Furse van The Horrors en last but not least Alex Maas van The Black Angels. Dit is eigenlijk al zo’n 14 jaar geleden ontstaan toen Rishi en Alex elkaar tegen kwamen op SWSX in Austin, Texas. Aangezien ze steeds contact hielden en soms samen speelden, werden er al ideeën uitgewerkt en dus tegelijkertijd MIEN geboren.

MIEN is dus een groep bestaande uit vier heren. Uiteraard is het een beetje in de trant van The Black Angels en The Horrors. Lekker psychedelisch, lekker trippen! Dat kun je zeker goed horen in hun 1e single wat ze net hebben uitgebracht. ‘Black Habit’. Donker, bezwerend, meeslepend…. Heerlijk is het gewoonweg. Ook de clip is weer typisch: vol caleidoscopen en glow in the dark waardoor het allemaal nét iets intenser is en machtiger.
Er is overigens ook al een datum gepland wanneer hun debuutalbum zal uitkomen: 6 april is de gelukkige dag!
Het is dus deze keer een supergroep die volledig voldoet aan de verwachtingen en ook al verdere plannen heeft. Ik kan niet wachten!

Enjoy!

Vorig artikelPete Philly – Come Together
Volgend artikelFungo Bat – Automobile

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in