De naam Midas is voor mij zeer zeker niet onbekend. Het is wat Nederland wel een grote belofte! Maar ik hoop ook dat Nederland hem meer en meer gaat omarmen.

Midas heb ik 1x live gezien. Dat was afgelopen jaar op Bospop. Hij mocht daar op het grote podium spelen, als eerste act. Natuurlijk een enorme eer en er had zich toch al redelijk wat publiek verzameld om dit jonge talent te zien en horen.
Ondertussen is er veel meer nieuws te melden over de uit Zutphen geboren zanger. Op 2 april zal hij zijn debuutalbum ‘Heavy Moon’ gaan presenteren in Paradiso te Amsterdam. Ondertussen dé stad voor hem geworden. Maar naast dat album moet er natuurlijk ook iets van een single uit worden gebracht!
Dus geef ik de aandacht aan die single getiteld ‘Where Are We Now’. Je proeft de oude geest er doorheen kruipen. Het rustige, het pure, het eigen geluid. Jaren ’70? Ja! Denk aan pop, folk. Lekkere sound.
Natuurlijk zichzelf begeleidend op gitaar want dat is ook een must!

Ervaring heeft hij ondertussen al genoeg door middel van eigen bands en het vele spelen. Ook heeft hij meegedaan aan de Popronde en ik heb zo’n vermoeden dat dat ook debet is aan zijn grote groei. Ik mag ook zeker niet vergeten te zeggen dat The Common Linnets hem hadden gevraagd destijds om het voorprogramma te doen. Natuurlijk past dat helemaal bij zijn eigen sound.
Stiekem ben ik ook veel meer liefhebber van Midas dan van Ilse en JB. Anyway!
Tijd voor die nieuwe track!!!!

Vorig artikelCamielMusic 4 jaar: FEEST!
Volgend artikelDe Staat @ AFAS live

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in