Aanstekelijk!

Het is een feit, ik heb altijd gezegd dat muziek niet per se gloedje nieuw moet zijn om het op CamielMusic te laten komen. Dit geldt eigenlijk voor de volle 100% voor Micky. Deze track van hem is ondertussen al ruim 1,5 jaar oud maar het weerhoud mij niet om deze online te smijten. Eerst maar eens wat informatie want Micky is natuurlijk niet zijn echte naam. Het gaat allemaal om Michael Persall, geboren in L.A. en ondertussen woonachtig in New York. Hij werd opgevoed als muzikaal omnivoor en dat hoor je er duidelijk in terug!

Voordat deze jonge Amerikaan überhaupt een track uitbracht, stond hij bijvoorbeeld in 2015 al meer dan 400x op het podium, dus ervaring heeft ie sowieso al genoeg. Ondertussen heeft ie een contract bij Big Top Amsterdam, dit is een label van de Nederlandse DJ/producer Bakermat. Logisch? Niet direct maar who cares?
Qua track is het dus enorm aanstekelijk! Een lekker donker begin en voelt een bepaalde dosis funk en rock maar vergeet ook zeker een pop gehalte wat erin zit. Daarbij speelt Micky goed met zijn stem zodat het echt geen enkele seconde saai is. Dus als je het in een bepaald hokje wilt stoppen, gaat je dat absoluut niet lukken!

Klaar voor deze ‘nieuwe’ oude track?

Vorig artikelInterview Equal Idiots: ‘Het moet vooral luid zijn!’
Volgend artikelJonathan Jeremiah – Mountain

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in