What a man!

En opeens is daar iets van Mick Jagger, solo! Even niets met The Rolling Stones maar zelf aan de slag gegaan. Nadat de heren wel een tijdje geleden een absoluut goed blues album hebben afgeleverd, vond Mick het schijnbaar even tijd dat de schijnwerpers alleen op hem werden gericht. Niet erg hoor!
Hij is ondertussen al 74 jaar maar hij laat zeer zeker nog horen dat ie van muziek houdt. Natuurlijk zal er hier en daar aan geschaafd zijn maar och, waar gebeurd dat niet he?! Hij heeft zelfs 2 tracks de wereld in geslingerd. Ik hou het maar bij eentje, die andere, ‘England Lost’ mogen jullie zelf opzoeken en beoordelen.

Het gaat namelijk nu om ‘Gotta Get A Grip’. Het is nog steeds die blues die je terug hoort en dat is fijn. Een bepaald gitaar geluid zorgt ervoor dat je erbij blijft. Het kabbelt soms wat hetzelfde door maar er zijn ook verrassende elementen, zeer zeker! Het zijn overigens geen normale nummers wat meneer Jagger heeft gemaakt. Er zit weldegelijk een gedachte en boodschap achter. In april heeft hij namelijk deze tracks opgenomen en hij heeft het over het politieke gedoe in Groot-Brittannië. Over de verwarring en frustratie de tijd waar men in leeft en de onwetendheid waarin men leeft hoe de politieke situatie nu is. Logisch.

Tijd om even te rocken. Toch wel lekker!

Vorig artikelThe Killers – Run For Cover
Volgend artikelFemale Drummers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in