Easy going!

Ok, ik heb hem gemist op Pinkpop. Soms heb je dagen dat je misschien wel verkeerde keuzes maakt en ik heb zo’n vermoeden (achteraf), dat dit zo eentje is geweest. Ik heb echt alléén maar lovende woorden gehoord. Desondanks heb ik mij ook ontzettend geamuseerd bij Major Lazor hoor. Even een feestje. Maargoed, het gaat hier om Michael Kiwanuka! De man met de fantastische soul stem, met de sound waar je U tegen zegt, waar je het gewoon warm van krijgt. Zijn allereerste wapenfeit was al raak bij mij: ‘Home Again’ scoorde instant een dikke 10. Restant was ook fantastisch goed. Logischerwijs.

Maar dit is wel een opvallende, even iets anders! Het is sowieso al een samenwerking. Met wie hoor ik je denken. Dat dacht ik dus ook. Het is in ieder geval Tom Misch. Een Britse alleskunner blijkt. Hij produceert nummer maar is ook niet vies van het spelen van zijn gitaar oftewel schrijven van tracks. Ook qua sound is hij ongelooflijk breed. Dat gezegd hebbende, is het een geweldig combi. Het soulvolle van Michael Kiwanuka en dan het erg funky/jazzy gedeelte van Tom maar dat niet alleen! ‘Money’ heeft ook wat synths in zich zodat het meteen heel dansbaar is. Onverwacht maar wel heel erg lekker hoor! De groove past wel!

Check ‘m hier!

Vorig artikelWinston Surfshirt – Make A Move
Volgend artikelThe Grand East – Magic Surf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in