KIWANUKA

Michael Kiwanuka is zeer zeker bekend van het nummer ‘Home Again’. Met deze track heeft ie zichzelf in 2012 op de muziekkaart gezet en had iedereen ook behoorlijk veel verwachtingen van hem. Ook ik als ik eerlijk ben! Ik vond het album redelijk, er stonden zeker goede nummers op (‘I’ll Get Along’) maar niet dat extraatje. Toch heb ik hem nooit afgeschreven hoor!!! Daarvoor is die stem te mooi en die sound is gewoon heel erg compleet.

Nu is hij echter 4 jaar later met iets nieuws gekomen en dat laat mij weer even goed rechtop zitten! Sowieso komt hij op 27 mei met een gloedje nieuw album genaamd Love & Hate. Daarop zal dus ook dit lekkere nummer op staan.
Het heeft wat meer soul, soms ook wat bluesy invloeden en het is iets meer uptempo maar die fijne stem van meneer Kiwanuka is nog steeds zo duidelijk en herkenbaar!
De clip is net zo tof, deze wordt geregisseerd door Hiro Murai. Deze meneer is bekend van zijn werk voor Flying Lotus en Earl Sweatshirt. Niet alleen dus een nummer wat indruk maakt, hetzelfde geldt voor de clip!

Dit is wel even een momentje waard om te luisteren én kijken!

Vorig artikelJick Munro & The Amazing Laserbeams – The Ark
Volgend artikelDeWolff

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in