Jaja! Nieuw werk!!

Metallica is toch echt een band van allure. Ondertussen al sinds 1981 aan de bak en still going strong. Het was al een gerucht maar zolang er geen zekerheid is, is het moeilijk iets te geloven. Eind 2015 waren namelijk geruchten en ook berichten dat de vier rockers in de studio zaten. Maar als drummer Lars Ulrich en bassist Robert Trujillo bevestigen dat er nieuwe muziek komt, mag je in je handjes klappen.

Dát hebben ook heel erg veel mensen gedaan. Het heeft 8 jaar geduurd, het vorige album was namelijk Death Magnetic. Natuurlijk was er in 2011 een album met Lou Reed maar dat kan je niet echt vergelijken met een los album van de Amerikaanse helden.
Ook deze nieuwe track, Hardwired, is als vanouds. Frontman James Hetfield herken je uit duizenden, het knallende muzikale gedeelte is krachtig en blijft ook op een of andere manier gewoon volledig hangen. Catchy 😉
Deze zal dus ook staan op hun dubbelalbum! Jaja, dubbel. Onder andere met bestaande nummers maar sowieso 12 nieuwe tracks. Het album heet ‘Hardwired… To Selfdestruct’.

Ik zeg, top nummer voor een maandag!!! Gewoon no nonsense, niet nadenken maar volop gaan! Lekker starten zo.

Vorig artikelJagwar Ma – Give Me A Reason
Volgend artikelHAEVN – Bright Lights

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in