mercury revHet is zondag, niet al te zonnig… Dus ik pak muziek dat perfect is voor nu!
Mercury Rev is de naam. Wie? Ja, ik wist het eerst ook niet echt als ik eerlijk ben maar dan is het Googlen geblazen en kan ik jullie als enthousiaste lezers toch een beetje meer informatie geven!

Eerlijk is eerlijk: toen ik dit nummer voor het eerste hoorde dacht ik…. Hmm, wat moet ik hiermee?
Het pakte niet en vond het vaag. Totdat ik het een tweede en derde keer hoorde en toen was het: AHA!
Mercury Rev staat bekend om zijn dromerige teksten en ook de sprookjesachtige sound. De frontman, Jonathan Donahue is ook een ex-lid van de band The Flaming Lips. Ook deze heeft een verwante sound, vanwaar dus ook Mercury Rev zo kan klinken.

Ze bestaan al vanaf 1984 en hebben sindsdien 8 albums uitgebracht. Hetzij de laatste was in 2008 en een MP3 download. Nu, na zoveel jaar zijn ze terug met een heerlijk nummer. Pak de tijd ervoor, het kwartje moet even vallen!

https://www.youtube.com/watch?v=pco6cDoML3I

Vorig artikelMacklemore & Ryan Lewis – Growing Up (Sloane’s Song) feat. Ed Sheeran
Volgend artikelNothing But Thieves – Itch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in