Toen vrijdag deze track voorbij kwam wist ik het al zeker. Dit wordt mijn Pick Of The Week. Na het beluisteren ervan was ik zowaar nog enthousiaster.

Natuurlijk, eerlijk is eerlijk. Het komt door Pete Philly dat ik hier naar luister maar dat is ook goed! Als er iets nieuws uitkomt van deze baas, is het voor mij een teken om te stoppen met alles waarmee ik bezig ben en te luisteren naar de muziek. Ook vrijdag was dit het geval. Ongeveer tegelijkertijd kwam ik op Facebook terecht en zag ik de melding van Pete dat hij samen met Melle Jutte een track had gedropt. Maar, wie is Melle Jutte? Het is een nog jonge gast komende uit Arnhem die zeker weten houd van de beats!
Je kan het een beetje een mix noemen van stijlen. R&B met vleugjes soul, natuurlijk electronische samples en een sound alsof het heel futuristisch is. Pak daarbij dus de sound van Pete Philly erbij en het is raak!

Pete laat zijn stem weer horen als vanouds. Snelle teksten, de zang tussendoor en natuurlijk gewoon raak!
Melle Jutte brengt aan het eind van deze maand een EP uit en deze track zal er ook op staan. Voltreffer!

Vorig artikelGary Clark Jr – Take Me Down
Volgend artikelThe Elementary Penguins – Wild Fever

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in